Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi gillar det vi gör, på riktigt. Och vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi är en värderingsstyrd organisation och vi vet att medarbetare som trivs också lägger grunden till ett framgångsrikt företag. Därför fokuserar vi på att skapa förutsättningar för våra medarbetare att växa, utvecklas och självklart ha kul på jobbet. Oavsett om du vill bli specialist eller siktar på en karriär som chef så ser vi tillsammans till att du får de utmaningar som just du behöver. 

Vi lägger tid, kraft och omtanke bakom utformningen av vår gemensamma arbetsmiljö. Vi går framåt tillsammans, hjälper varandra och sprider positiv energi omkring oss. Allt för att attrahera dig som liksom vi har en vilja att utveckla vår bransch.

Vi arbetar ständigt med frågor som rör jämställdhet och tolerans. Vi accepterar självklart inte någon form av diskriminering. Alla ska behandlas med respekt. Som många andra företag inom vår bransch har vi i dag fler män än kvinnor anställda. Det vill vi ändra på.

Vi tar också vårt ansvar för att skapa och bidra till en positiv samhällsutveckling genom vårt sätt att agera och bedriva verksamhet mot kunder, affärspartners och samhället i stort.