Svensk Markservice satte färg på Strömstad under VM

Svensk Markservice satte färg på Strömstad under VM

Världens blickar riktar sig mot Strömstad i augusti när Orienterings-VM arrangeras där. Tävlande, publik och media från över sextio länder invaderar Strömstad för att ta del av tävlingarna. Svensk Markservice gjorde givetvis allt för att staden ska visa upp sig från sin allra bästa sida.

- Vi har arbetat väldigt mycket i sommar inför och under Orienterings-VM. Det märks på kommunen att det här är något som de verkligen satsar på och att de vill att alla utemiljöer är tipptopp. Vi har planterat om sommarblommor och arbetat hårt på alla grönytor vi sköter om, säger produktionschefen Anders Wiklund.

Planeringen inför Orienterings-VM har pågått länge i Strömstad. Redan förra året fick Svensk Markservice information om att något extra skulle krävas den här sommaren. Och den lokala tidningen Strömstads Tidning har också uppmärksammat medarbetarna under hela säsongen.

- Det har onekligen varit en hektiskt sommar med många nya, små uppdrag hela tiden. Men Lagbas Jan-Åke Collin med personal har varit fantastiska på att lyssna in kunden och leverera snabbt och professionellt. Det är väldigt roligt att deras hårda arbete uppmärksammas i tidningen men också att det syns så bra i tv-sändningarna från VM.

Skötseluppdraget åt Strömstad Kommun är ett av de uppdrag som Svensk Markservice har haft absolut längst. I över tjugo år har ett gemensamt förtroende och förståelse byggts upp. Arbetet toppar under sommartid då semestrande turister väller in och självklart ska mötas av en välskött stad.

- Det är en rolig kund på så sätt att de vill sätta ett tema för alla planteringar och vi får komma med inspel på hur koncepten kan se ut. De namnger också temat som sedan blir genomgående för alla utemiljöer i staden. Det är både en kreativ och spännande utmaning.

  • Sidan publicerad 160829
  • Senast ändrad 161004